Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Telstar-uit

Er komt een potje voetbal aan waar we reuzeveel zin in hebben, want Ajax bekert woensdag 18 december in Velsen-Zuid tegen Telstar. Er is inmiddels informatie over de kaartverkoop!

03 december 2019 - 14:07
telstar-1200
Eiting speelde namens Jong Ajax al tegen Telstar. In de beker weer? © Pro Shots

Er zijn in totaal 350 Ajaxsupporters welkom in het Rabobank IJmond Stadion, waar op de wedstrijddag om 18.30 uur wordt afgetrapt. Het betreft hier Ajacieden in het uitvak, want we kunnen ons voorstellen dat er ook genoeg supporters van Ajax in de razendsnel uitverkochte thuisvakken plaatsnemen. Er stonden lange rijen voor het knusse onderkomen van Telstar.

Een uitkaartje voor het bekerpotje tegen De Witte Leeuwen kost je 9,91 euro en het betreft een verplichte autocombi. Het is daarbij goed te weten dat je met minimaal drie Ajacieden in een auto moet aankomen. Natuurlijk laten we ook weer onze SV Ajax-bussen rijden. Je kunt een stoeltje reserveren zodra 'gewone' uitkaarthouders aan de beurt zijn om te kopen.

De kaartverkoop voor Telstar-uit start komende zaterdag voor seizoenkaarthouders met een plusje achter hun naam. Seizoenkaarthouders zonder plusje kunnen maandag 9 december hun slag proberen te slaan, eveneens vanaf 12.00 uur. Het is goed te weten dat je voor het duel met Telstar geen scanpunt ontvangt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >