Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop AZ-uit

Onder voorbehoud van of AZ - Ajax op zondag 15 december gespeeld kan worden, begint Ajax zaterdag met de kaartverkoop voor deze topper in de eredivisie.

06 december 2019 - 16:05
az-stadion-1200
Het Afas Stadion ziet er eigenlijk best tof uit zonder dak... © Pro Shots

De club stelt uiterlijk dinsdag duidelijkheid te krijgen of de wedstrijd in Alkmaar gespeeld kan worden, maar wil met de kaartverkoop niet langer wachten. Ajacieden die een kaartje kopen, houdt de club per mail op de hoogte. Er gaan 750 kaarten in de verkoop en deze kosten 13,95 euro per stuk. 

De verkoop voor voorranghouders met een plusje achter de naam begint dus zaterdag om stipt 10.00 uur. Kaartjes die over zijn, worden maandag vanaf 10.00 uur ‘verloot’ onder de overige uitkaarthouders.

Er is bij AZ-uit sprake van een verplichte autocombi, maar je bent verplicht om de auto te delen met minimaal drie Ajacieden. Dit alles vanwege de beperkte ruimte op de parkeerplaats van het Afas Stadion. Liever met de bus? Dat kan ook!

Onze handige SV Ajax-bussen zetten namelijk ook koers richting Alkmaar. Deze rijden vanaf de Amsterdamse Middenweg (30 plekken) en Sloterdijk (10), maar vervoer is ook mogelijk vanuit Almere/Duivendrecht (7), Den Bosch (19) en Leiden (22). 

Leden betalen een tientje voor vervoer en niet leden leggen een bedrag van vijftien euro op tafel. De verkoop van busplekjes begint maandag 9 december om 10.00 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >