Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info losse kaartverkoop thuisduels tweede seizoenshelft 19/20

Ook als de tanden op elkaar moeten in het staartje van dit jaar start Ajax 2020 'gewoon' als favoriet voor de prijzen. Titelprolongatie is het hoofddoel en alle steun vanaf de tribunes is welkom. Zorg dat je van de partij bent door kaartjes te kopen voor de thuiswedstrijden! Hier is alle info!

16 december 2019 - 17:03
info1920losseverkoopcar
Hopelijk beleven we in 2020 opnieuw veel mooie Ajaxmomenten! © Pro Shots

Het zag er even naar uit dat Ajax dit seizoen niet af te stoppen was, maar er zit geen schaal in het kerstpakket. Nee, ook dit keer wordt het kampioenschap beslist in april of mei. Dat verzinnen wij niet, dat zijn de wijze woorden van Erik ten Hag.

En onderweg naar de ontknoping in april of mei verdient Ajax natuurlijk volop support vanaf de tribunes. Als jij zin hebt om die support te bieden en tegelijkertijd wilt genieten en juichen dankzij het hopelijk mooie spel van de Ajacieden, moet je donderdag 19 december goed scherp zijn.

Donderdag de 19e begint namelijk om 10.00 uur voor leden van SV Ajax de losse kaartverkoop voor de resterende acht thuisduels van 2020. Tot die acht behoren onder meer belangrijke ontmoetingen met PSV en AZ. We kunnen ons zomaar voorstellen dat je hierbij graag van de partij wilt zijn!

Het is misschien wel handig om er rekening mee te houden dat er nog wedstrijden verplaatst kunnen worden. Aangezien Ajax in ieder geval twee keer op donderdag aantreedt voor Europees voetbal en de KNVB graag een beetje vooruit plant, kunnen er wel eens wat thuiswedstrijden verschoven gaan worden. Het exacte hoe en wat is ons echter nog niet bekend, maar Ajax benadrukt dat je eenmaal gekochte kaarten wegens een wedstrijdverschuiving niet kunt annuleren!

Seizoenkaarthouders zijn uiteraard als eerste aan de beurt om bij te kopen, maar er blijven zat kaartjes over voor SV Ajax-leden om te bemachtigen. Gezien de populariteit van Ajax raden we je absoluut aan om donderdag – ingelogd en wel, met je barcode bij de hand – in de startblokken te zitten. Echt waar, wees er snel bij!

Voor de thuiswedstrijden tegen PSV en AZ kun je per barcode twee losse kaartjes kopen, voor de overige wedstrijden kun je zelfs een kwartet kaartjes bestellen. SV Ajax-leden hebben 24 uur lang alleenrecht, daarna kunnen ook 'gewone' clubcardhouders kaartjes kopen en uiteindelijk is sprake van vrije verkoop. Al hopen we eigenlijk dat het zo ver niet komt omdat de Johan Cruijff Arena alweer is uitverkocht!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >