Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Huntelaar zondag voortvluchtige in Jachtseizoen

Met AZ - Ajax op het programma is de zondag al spannend genoeg, maar diezelfde middag beleeft Klaas Jan Huntelaar ook een bloedstollend avontuur. We zien de goalgetter terug als ontsnapte gevangene in de populaire YouTube-serie Jachtseizoen, gemaakt door de mannen van StukTV.

12 december 2019 - 12:44

Het was al bekend dat de spits meedeed, want op de filmdag werd Huntelaar gespot. In een oranje overal - zeg maar een boevenpak - werd hij gezien in Amsterdam, waar hij probeerde te ontsnappen. De opvallende outfit is onderdeel van de serie Jachtseizoen, die op het YouTube-kanaal van StukTV te zien is.

'The Hunter' wordt een paar uur lang 'The Hunted', zo veel is duidelijk. In de serie moeten bekende Nederlanders vier uur lang uit handen zien te blijven van StukTV. De ‘ontsnapte’ deelnemers mogen zich door heel Nederland (en zelfs erbuiten) uit de voeten zien te maken, maar zijn wel uitgerust met een GPS-tracker die om de tien minuten de exacte locatie doorgeeft aan de jagers.

De aflevering met Huntelaar komt dus zondag online, precies om 17.00 uur. Op dat moment is ons aller vizier gericht op de ontwikkelingen in het Afas Stadion, maar na het laatste fluitsignaal kun je zien of de ontsnappingspoging van Huntelaar is gelukt! 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VERRASSING! Het is weer SUPERWEEKEND op StukTV! Met zaterdag én zondag de laatste twee afleveringen van Het Jachtseizoen 2019. ZIJN JULLIE READY? 🔥

Een bericht gedeeld door StukTV (@stuktv) op

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >