Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden ook naar uitduel met cultclub Telstar

We zitten bijna halverwege december... en eindelijk gaat het KNVB-bekertoernooi voor Ajax van start. De club mocht de eerste ronde overslaan, maar in de tweede ronde blijkt al direct hoe leuk bekervoetbal kan zijn: we gaan op bezoek bij Telstar! En er rijden ook wat SV Ajax-bussen.

09 december 2019 - 11:45
busjestelstaruitcar
Telstar-uit wordt onwijs tof, man. Koop die kaartjes! © Pro Shots

Het is onwijs leuk om een wedstrijdje te spelen tegen cultclub Telstar en nog wel in Velsen-Zuid ook, maar de dingen gaan net even anders dan we zijn gewend. Zo zijn er slechts 350 kaartjes beschikbaar en dat is minder dan bij een gemiddelde uitwedstrijd. Er komen straks kaartjes vrij.

We vinden het moeilijk inschatten hoe groot de loterij om 12.00 uur wordt, want we weten niet precies hoe graag Ajacieden zo'n bekerpotje willen bijwonen, maar wij weten het wel: gewoon lekker doen! Het belooft woensdag 18 december (aftrap 18.30 uur) een hartstikke leuk avondje te worden in het Rabobank IJmond Stadion.

Voor de prijs van 9,91 euro hoef je het in ieder geval niet te laten en de verplichte autocombi vanwege de geringe hoeveelheid parkeerplaatsen kan ook al geen onoverkomelijke hobbel zijn. Gaat jouw voorkeur uit naar een busreis? In dat geval kunnen we je wellicht van dienst zijn.

Er staan in Almere/Duivendrecht (36) en Den Bosch/De Meern (51) weer handige SV Ajax-bussen voor je klaar, die je vervolgens trakteren op een retourtje Telstar-uit. Althans, trakteren... Je dient als lid wel een tientje in te leggen. En van niet-leden vragen we 15 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >