Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Debutant Hansen mag ook gelijk op de wallpaper!

We zitten al de hele dag te denken: wat moeten we aan met de wallpaper van Telstar - Ajax? We maken alleen wallpaper als Ajax wint en dus kan het eindelijk weer, maar 3-4 is niet echt om over naar huis te schrijven en eigenlijk zijn er ook geen toffe foto's. Gelukkig is er een goed alternatief!

19 december 2019 - 17:09
hansenwallpapertelaja
Dit is het originele beeld en de wallpaper zie je beneden. © Pro Shots

Dat klinkt alsof het niet onze eerste keus is, maar dat is natuurlijk onzin. Het is altijd tof als er bij Ajax spelers uit de eigen jeugd debuteren en de volgende in een lange rij is Sontje Hansen! Sontje gaan we waarschijnlijk leren kennen en niet als Hansen, daar kun je van op aan.

Hoe dan ook, Sontje mocht een paar minuten meedoen aan de bekerwedstrijd tegen Telstar en zo kon het gebeuren dat hij binnen een week debuteerde voor zowel Jong Ajax als het eerste elftal. Eventjes, heel eventjes, leek hij zelfs op weg naar een doelpunt, maar dat strandde in schoonheid.

Dat doelpunt moet Sontje dan maar voor een later moment bewaren, net als nog veel meer moois. De eerste wallpaper is in ieder geval direct een feit en dat is op je zeventiende bijna net zo fraai als een doelpunt. Dat er nog maar vele mogen volgen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >