Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treft Spakenburg in achtste finales KNVB-bekertoernooi

Spakenburg is de volgende! Na Telstar uit de Keuken Kampioen Divisie komt ook de volgende tegenstander van Ajax niet van het hoogste niveau. Nee, de Ajacieden mogen het in de Johan Cruijff Arena tijdens de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi opnemen tegen de amateurs van SV Spakenburg.

21 december 2019 - 22:28
lotingknvbbeker1920car
Hopelijk speelt Ajax in het uitshirt nog heel wat bekerpotjes. © Pro Shots

De Ajacieden ontdeden zich dinsdag met de nodige moeite van Telstar, maar bleven met een eindstand van 3-4 aan de goede kant van de score. Spakenburg schakelde op zijn beurt OFC uit, maar daar had het wel penalty's voor nodig. Er was na 120 minuten nog altijd niet gescoord.

De speeldatum van Ajax tegen de nummer tien uit de Tweede Divisie wordt 21, 22 of 23 januari. Het lijkt nu al een uitgelezen mogelijkheid om een avondje Ajax mee te pakken als je eerder hebt misgegrepen tijdens de kaartverkoop voor de competitieduels in de tweede seizoenshelft.

Informatie over de kaartverkoop voor Ajax - Spakenburg volgt op een later moment, al kan dat latere moment nooit heel ver weg zijn. Oftewel: binnenkort delen we meer informatie! Maar vraag alvast gerust om je heen wie er zin heeft om mee te gaan.

Overigens is de rest van het schema van het KNVB-bekertoernooi voor Ajax ook al bekend, want er is verder geloot waardoor je als het ware een tennisschema kunt opstellen. Als Ajax erin slaagt om te winnen van Spakenburg – en dat mag je wel verwachten – dan volgt een uitwedstrijd tegen de winnaar van Heracles Almelo versus Vitesse. Wint Ajax dan weer, volgt een halve finale buitenshuis.

En ook daarna ontloopt Ajax tegenstanders als AZ, Feyenoord en PSV. Wel is het mogelijk om in de halve finales een ploeg van het kaliber FC Utrecht tegen te komen. Ook dat betreft dus een uitwedstrijd en wordt ook die winnend afgesloten, dan kunnen we weer op naar De Kuip.

Het volledige schema voor het KNVB-bekertoernooi 2019/2020 zie je hieronder.

https://twitter.com/KNVB/status/1208498404143370240

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >