Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax oefent in Qatar tegen Galatasaray en Club Brugge

Ajax vertrekt in januari naar Qatar voor het veelbesproken trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De sparringpartners voor die trip zijn inmiddels ook bekend: Galatasaray en Club Brugge.

17 december 2019 - 12:18
gala-1200
In 2014 verloor Ajax een oefenduel van Galatasaray nipt met 2-1. © Ajax Images

De mannen van Erik ten Hag gaan allereerst de confrontatie aan met de Turkse topclub, zo meldt Ajax op zijn digitale huis. Dit treffen staat geprogrammeerd voor donderdag 9 januari en begint om 17.00 uur Nederlandse tijd. In het warme Doha is het dan twee uurtjes later.

De tweede oefenpot speelt Ajax tegen Club Brugge. Deze wedstrijd staat in de agenda voor zaterdag 11 januari, wederom om 17.00 uur Nederlandse tijd.

Beide wedstrijden worden afgewerkt in het Al Janoub Stadium, één van de WK stadions waarover logischerwijs best veel is te doen...

Ajax pakt zaterdag 4 januari het vliegtuig naar Qatar, waar het zal vertoeven op de exclusieve trainingslocatie van Aspire Zone. De selectie keert zondag 12 januari weer huiswaarts, hopelijk fris genoeg om op drie fronten verder te strijden in de jacht op zo veel mogelijjk zilverwaar.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >