Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life magazine 5: win boek uit onze rubriek Ajax Life leest!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en dat kan best ontspannen zijn tijdens de feestdagen.

20 december 2019 - 09:05
boek-12001
Een fijn boek tijdens de feestdagen kan heerlijk ontspannen zijn! © Ajax Life

In het vijfde nummer besteden we aandacht aan een kwartet nieuwe boeken die overgoten zijn met een Ajaxsausje. Daarvan kun je er drie winnen! 

Zo schreef Edwin Schoon een boek met de titel Basta, over Marco van Basten. Wat een levensverhaal. Wat een tragiek. De enkel. De onverantwoorde risico's in een ultieme poging te blijven schitteren op dat verslavende hoogste voetbalpodium. Ook pijnlijk en kwetsbaar: het gemis van zijn moeder op het belangrijkste adviesmoment in zijn loopbaan. De voetballer stierf, zoals hij zelf stelt, maar als mens beweegt hij zich nu pijnvrij. Lees dit boek Ajacieden. Lees het.

Ook maak je kans op de dichtbundel Mesjogge van Ajax van Cees van Zuilen. Het huidige Ajax was al vaker onderwerp van poëtische beschrijvingen, dus kon een echte dichtbundel niet uitblijven. Van Zuilen bundelde zijn beste 57 Ajaxgedichten uit deze eeuw. En die gaan niet alleen over Donny, Hakim en Dusan. De dichter omschrijft ook wat Johan Cruijff, Piet Keizer, Jari Litmanen en Christan Eriksen in hem losmaakten. Alles in Ajaxstijl: sierlijk en doeltreffend.

Elke dag een verrassing? In de nieuwe onalledaagse scheurkalender van Mark van den Heuvel schijnt de auteur zijn licht op het komende voetbaljaar 2020. Gaat het louter over Ajax? Nee. Staat er veel over Ajax in? Oh jazeker! 

We mogen één van de drie boeken weggeven. Wil jij hier kans op maken? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met 15 januari. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: Hoe vaak werd Marco van Basten Europees voetballer van het jaar en hoe vaak Wereldvoetballer van het jaar?

Wil jij ons magazine Ajax Life ook ontvangen, meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je dan nu aan bij Supportersvereniging Ajax!

[gravityform id="432" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >