Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win boek over Piet Keizer, misschien zelfs met leuk extraatje!

De donkere dagen komen eraan en is het dan geen goed idee om met een mooi boek op de bank te kruipen? Dat is het zeker! En Ajacieden worden de komende tijd op hun wenken bediend, want er komen allerlei mooie boeken aan. Bijvoorbeeld de biografie van Piet Keizer. Tijd voor een prijsvraag!

04 november 2019 - 19:18
keizerboekcar

Het is een prijsvraag die er niet om liegt, want we mogen maar liefst 32 boeken verloten! Dat klinkt al als een perfect aantal, maar vijf winnaars van de hommage aan het genie Piet Kezier mogen ook nog eens aanwezig zijn bij de presentatie van het boek, dat wordt uitgegeven onder de vlag van Kick. Klik hier voor meer info over het boek.

De presentatie staat gepland voor maandag 11 november (start 16.00 uur) in Brasserie Keyzer, aan de Van Baerlestraat. Er worden bij de presentatie actiefoto's van de voetballer Keizer op een groot scherm vertoond om die vervolgens te bespreken en ook worden er boeken uitgereikt aan mensen die dicht bij Piet stonden.

Er zijn veel (oud-)Ajacieden van de partij en het belooft een drukke en gezellige middag te worden, dus we kunnen ons voorstellen dat je niet alleen de prijsvraag wilt winnen, maar ook graag tot die vijf superwinnaars wilt behoren! Dit vijftal krijgt ook nog eens een kunstwerk van Kamp Seedorf toe!

Prijsvraag: Hoeveel wedstrijden speelde Piet Keizer namens Ajax?

Je hebt tot en met woensdag 6 november om het juiste antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="402" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >