Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Variabel Ajax voetbalt FC Utrecht op een hoop!

Er was een tijd dat Ajax het moeilijk had met FC Utrecht. Ook thuis. Die tijd is vervlogen. Er is sprake van hoogconjunctuur. Het kan gewoon niet op. En het lijkt zelfs wel alsof Ajax weer iedere week beter wordt, want er werd zondag op zo'n hoog niveau gevoetbald... Haast onvoorstelbaar!

10 november 2019 - 22:30
opener1920ajautrcar

Het treffen tussen Ajax en Utrecht eindigde in 4-0 en dat past prima in het rijtje met uitslagen van thuisduels dit seizoen, maar als je naar de kwaliteit van het spel kijkt, springt Utrecht-thuis er echt uit. Het was simpelweg genieten van de ploeg van Erik ten Hag. Hogeschoolvoetbal!

De grootste verrassing was misschien wel het optreden van Zakaria Labyad. En er was geen sprake van tien plus één. Nee hoor, als je een halfjaar geen Ajax hebt gekeken... dan zou je op basis van vandaag denken dat Labyad wekelijks tot de uitblinkers behoort.

Je kunt stellen dat Labyad een hedendaagse variant is op Musampa of Wooter, maar als je dat stelt, zeg je ook dat Ajax op een niveau opereert dat we voor het laatst hebben gezien halverwege de jaren negentig. Heeft iemand Neres gemist? Wij niet. Vandaag dan.

Het is voor iedereen zo duidelijk wat er moet gebeuren dat de elf Ajacieden wel een machine lijken. Een niet te stuiten machine bovendien! Het voelt alsof Ajax iedere overwinning dichter bij het hogere doel komt, ook al voelt het allemaal nog een beetje ongrijpbaar. En ver weg bovendien. Kortom, wie weet wat voor moois ons nog te wachten staat.

Hoe dan ook, tijd om foto's te kijken van Ajax - FC Utrecht. Dit alles met dank aan De Brouwer en Pro Shots!

Ajax was dus goed, heel erg goed, onwijs goed zelfs! Maar wie was jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dat vernemen we graag via onze verkiezing. Het is dit keer dus ook mogelijk om op Labyad te stemmen. En dat stemmen kan via deze link!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >