Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tijd voor een wallpaper van die andere Argentijn!

We hebben al vaak genoeg een wallpaper gemaakt van die ene Argentijn. Het wordt een keertje tijd voor een wallpaper van die andere Argentijn. En wel nu! Lisandro Martínez maakte mooi van de gelegenheid gebruik. Hij scoorde tegen FC Utrecht (4-0) en die juichplaat kunnen we goed gebruiken!

10 november 2019 - 15:59
wallpaper1920ajautrcar

Nico Tagliafico stal zo ongeveer direct bij binnenkomst de harten van het publiek in de Johan Cruijff Arena en voor iedere wedstrijd roepen we tegenwoordig 'Tagliaficoooooo', maar de tweede Argentijn viel een beetje tegen. Nummer drie maakt dit echter dubbel en dwars goed.

Zijn naam? Martínez! We hebben zo'n vermoeden dat over een tijdje gaat blijken dat 'Lisandrooooo' ook onwijs lekker bekt, want het kan niet lang uitblijven voordat het spel van de middenvelder evengoed zo opvalt dat zijn populariteit een dingetje is.

Het 'probleem' is misschien dat we deze dagen rondom Ajax zo veel te kiezen hebben, anders waren er allang fanclubs voor Martínez opgericht. Daar lijkt nu nog eventjes het wachten op, maar wie weet dat we met het maken van een wallpaper een duwtje in de juiste richting kunnen geven.

Alle spelers waren goed tijdens de rondo met Utrecht in het midden en er was nog meer mogelijk dan 4-0, maar daar maalt op een middag als deze werkelijk niemand om. De Ajacieden legden zulk fantastisch voetbal op de mat dat we best wat doelpuntjes konden missen. Het was toch wel genieten!

En genieten deden we ook weer van Martínez. Ja hoor, dit is er gewoon weer eentje. Wat een heerlijk vooruitzicht. Hij is er pas net en gaat alleen nog maar beter worden. Buiten dat, nu is de grote vraag: krijgt Martínez een rol op de achtergrond van jouw telefoon?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >