Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tien treffers in elf wedstrijden? Dan verdien je een wallpaper!

De start was een tikje vals.... maar dat weet niemand meer. Quincy Promes is los. En als Promes los is, regent het doelpunten. Veel doelpunten. Alsof het plenst! De laatste elf wedstrijden wist Promes maar liefst tien keer het doel te vinden. Dan verdien je wel een wallpaper!

24 november 2019 - 09:59
wallpaperajahercar

Tien uit elf geldt puur voor de eredivisie, want als we de Europese optredens erbij pakken, vinden we nog eens drie doelpunten van Promes. De aanvaller heeft zijn draai gevonden en het lijkt nu haast wel alsof het vanzelf gaat...

Dat gaat het natuurlijk niet, maar het is mooi om te zien dat ook Promes inmiddels de waardering krijgt die hij verdient. Een doelpuntje maken? Dat kunnen zo veel voetballers. Maar zo vaak op de juiste plek staan om belangrijke treffers te produceren? Daar moet je meer voor in je mars hebben.

Het grappige is dat Promes niet traint op het aanvoelen van Hakim Ziyech, omdat het vanzelf gaat. Gewoon naar de tweede paal lopen. Iedere keer weer. En als je een keertje voor niets loopt, komt het dankzij Ziyec hvolgende keer wel goed. Dat prent Promes zichzelf in.

Voorlopig komt het inderdaad goed, want het is regelmatig Promes die Ajax op voorsprong zet. Hij is bijna niet te houden door een verdediging. Het levert Promes waardering op. We horen liedjes met zijn naam gezongen worden en de koosnaam 'Promessi' vliegt over sociale media.

Daar komt nu weer een wallpaper bij. Mask off! Installeer jij de wallpaper van Ajax - Heracles Almelo (4-1) als achtergrond van je mobiele telefoon? Deel dan een screenshot, vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >