Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Status aparte Ziyech nog maar eens bevestigd op bijzondere wallpaper

Hij is nu echt Cristiano Ronaldo. Hij. Het begint gewoon bijzonder te worden. De status van hem is ongekend. Hem. We bedoelen natuurlijk niemand minder dan Hakim Ziyech. Heeft Ajax ooit zo'n superster onder contract gehad? We beginnen het ons na Lille-uit serieus af te vragen.

28 november 2019 - 08:00
lilajawallpapercar

Het was gespeeld, het was gedaan en toen gebeurde er iets dat de uitwedstrijd tegen Lille misschien wel oversteeg. De heldenstatus van Ziyech valt vanaf nu in de buitencategorie. Het gebeurt nog wel vaker dat Ajacieden na aankomst op plek X worden toegejuicht, maar deze gekte rondom Ziyech?

Bizar! Het is niet normaal. Het neemt nu een vlucht naar een niveau dat we niet zijn gewend. En het is logisch, begrijp ons niet verkeerd. Het is zelfs prachtig om te zien. Ajax heeft een superster in zijn midden. Of, zoals Quincy Promes zegt: wat moet Ziyech nog meer doen?

Wij hebben geen idee, echt niet. Sinds de 73ste minuut van Lille - Ajax (0-2) behoort Ziyech echt tot de groten der aarden, tot een select groepje supersterren die toevallig goed tegen een bal kunnen trappen. Anders komt er echt geen jongetje op je af.

Als je echt geen andere optie ziet dan middenin een wedstrijd het veld te betreden om je idool te ontmoeten, dan ben je echt de nieuwe Ronaldo. En wat mogen we blij zijn dat knuffelbeer Ziyech ook dit seizoen het shirt van Ajax draagt. Het levert zo onwijs veel plezier op!

Het kan natuurlijk niet anders of dit iconische moment gaat door voor de wallpaper van Lille-uit. Ajax won, ook al is het nog steeds nergens. Maar die situatie gaat aan Ziyech voorbij. Hij is wel ergens. Hij maakt vanaf nu deel uit van de elite. Ooit kijken we terug en denken we: hij wilde Ajax dienen. Maar nu is slechts de vraag: krijgen het kindje en Ziyech een plekje op jouw telefoon?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >