Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Life 4: Onana pareert vragen van supporters

We naderen langzaam het eind van het kalenderjaar en Ajax heeft alles in eigen hand om 2019 prachtig af te sluiten. In aanloop naar de ontknoping van de eerste seizoenshelft verschijnt Ajax Life 4, vanaf vrijdag 22 november, exclusief bij onze leden. Een voorproefje.

22 november 2019 - 07:49
onana-cover-1200

Andre Onana siert de cover van het vierde magazine. De doelman pareert in de rubriek Vragenvuur leuke en lastige supportersinzendingen. Zo geeft hij antwoord op de vraag hoe hij zich nog kan ontwikkelen en wat zijn favoriete Ajaxliedje is, maar blikt hij ook terug (sorry!) op het tijdrekken tegen Tottenham Hotspur.

Verder reizen we af naar Mexico op zoek naar de roots van Edson Álvarez. We spreken zijn vrienden, oud-trainers en oud-ploeggenoten en dat resulteert in een mooi portret van een kleine jongen die uiteindelijk maar mooi zijn grote droom heeft weten te realiseren. Of in elk geval aardig op weg is!

Als iemand een bijzonder jaar heeft meegemaakt is dat Joël Veltman wel. Reden genoeg om met de mentaal ijzersterke Comeback Kid om tafel te gaan zitten. Een gesprek over blessureleed, concurrentiestrijd en transfergeruchten. Wat klopt er bijvoorbeeld van de interesse van Juventus?

Aan de vooravond van een nieuwe Europese awayday in Lille - maar nu gelukkig weer mét een vol uitvak Ajacieden - hebben we een achtergrondverhaal over de twee Europese gezichten van Ajax. Sportief verovert Ajax de harten van voetbalminnend Europa, maar tegelijkertijd zorgt een klein groepje ‘fans’ voor problemen. Dat levert fikse straffen op. Hoe kijkt de Uefa momenteel naar Ajax?

Verder legt hoofd opleidingen Saïd Ouaali in een monoloog uit hoe hij in de roemruchte kweekvijver de lat nog hoger probeert te leggen om het gat tussen de grootste talenten en het eerste elftal niet al te groot te laten worden.

Dit en veel meer lees je in Ajax Life 4.

Wil jij dit magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >