Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Willem II neemt geen uitsupporters mee naar duel met Ajax...

Wij zien het liefst bij iedere wedstrijd een uitpuilend uitvak, maar helaas lukt dit lang niet altijd. Bij Ajax - Willem II is zelfs sprake van het tegenovergestelde. Naar aanleiding van slechte ervaringen bij de wedstrijd van vorig seizoen en in een verder verleden besluiten de Tilburgse supporters om thuis te blijven.

05 november 2019 - 12:53
willemiiblijftthuiscar
Willem II voelt zich in het nauw gedreven en blijft liever thuis. © De Brouwer

Het ging vorig seizoen behoorlijk mis toen het uitvak van Willem II onderweg was naar de Johan Cruijff Arena. En met 'behoorlijk mis' bedoelen we niet dat er ontzettend werd gereld, maar wel dat een groep van zo'n 150 supporters op Amsterdam CS werd ingesloten door de ME.

Dit schoot bij de getroffen Willem II'ers compleet in het verkeerde keelgat. Zozeer zelfs dat de lol er voor de Tilburgers helemaal af is en ze het bezoekje aan de JC Arena dit keer maar laten schieten. Willem II heeft alle begrip voor de houding van zijn supporters en faciliteert geen kaartverkoop.

Voor de fanatieke aanhang die toch graag samenkomt rondom de wedstrijd tegen Ajax wordt een alternatief aangeboden in het Koning Willem II Stadion. Het is jammer dat het zo loopt en de Willem II'ers zich zo niet welkom voelen in Amsterdam dat ze een gratis 'awayday @ home' organiseren.

Wij hadden natuurlijk het liefst een uitvak vol Willem II'ers gezien, maar dat ervoor wordt gekozen om thuis te blijven wil nog niet zeggen dat het uitvak ook echt leeg blijft. De kaartjes die voor de uitploeg waren gereserveerd, komen op een later moment in de verkoop voor Ajacieden.

Details ontbreken nu nog, maar we delen het natuurlijk met jullie zodra er meer nieuws is. Ajax – Willem II wordt vrijdag 6 december gespeeld en de aftrap is om 20.15 uur. Aangezien dit alles plaatsvindt rondom Sinterklaas, kun je direct spreken van een verkapte cadeautip.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >