Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Van der Sar!

Je bent inmiddels vast bekend met onze rubriek 'vragenvuur'. Na Blind, Tagliafico, Ziyech, Onana en Van de Beek is het dit keer de beurt aan algemeen directeur Edwin van der Sar. Ben je lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare en heb jij wel een vraag voor 'Sar'? Stuur 'm dan snel in en wie weet krijg je antwoord!

25 november 2019 - 10:16
sar-vragenvuur-1200
Wij kunnen ons voorstellen dat je van alles wil weten van 'Sar'! © Pro Shots

We komen in elke editie van het magazine Ajax Life met de rubriek ‘vragenvuur’. Normaal gesproken leggen we daarin spelers vragen voor die we niet zelf hebben bedacht. Nee, de vragen zijn ingestuurd door onze leden. In de komende editie beantwoordt Van de Beek jullie vragen, maar we werken ook alweer aan het nummer dat daarna verschijnt.

Voor editie zes schuift een bijzondere gast bij ons aan, want zo kun je de algemeen directeur van Ajax natuurlijk gerust noemen. Wat wil jij van Van der Sar weten? Je mag alle vragen stellen, liefst zo origineel mogelijk. De vragen van journalisten kan Van der Sar wel dromen, de kans is groot dat jullie leukere vragen bedenken!

Je krijgt niet iedere dag de kans om Van der Sar een goede vraag te stellen, dus denk goed over je inzending na. De algemeen directeur kiest uit alle vragen ook nog eens de leukste vraag uit en beloont de inzender met een thuisshirt van Ajax. Natuurlijk laten we hem een krabbeltje plaatsen op het textiel.

Pfoe, wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je daarvoor moet doen? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk voor vrijdag 13 december jouw leukste vraag voor de voormalig wereldkeeper, vul deze in via onderstaand formulier en stuur ‘m op. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Van der Sar.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen!

[gravityform id="418" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >