Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Van de Beek!

Wat wil jij weten van Donny van de Beek? Stel hem jouw vraag! In ons magazine Ajax Life hebben we namelijk de rubriek ‘vragenvuur’. Bij die rubriek kunnen onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare hun vraag voor een speler van Ajax insturen.

11 november 2019 - 09:49
vragenvuur-donny-1200
Je mag alles vragen aan Donny, dus stuur je meest originele vraag! © Pro Shots

We komen in elke editie van het magazine Ajax Life met de rubriek ‘vragenvuur’, waarin we een speler van Ajax vragen voorleggen die we niet zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden. In de komende editie beantwoordt Andre Onana jullie vragen, maar we werken ook alweer aan het nummer dat daarna verschijnt.

Voor editie vijf schuift Donny van de Beek bij ons aan om jullie leukste vragen te beantwoorden. Wat wil jij van Maradonny weten? Geen vraag is in principe te gek. De vragen van journalisten kan Donny wel dromen, dat kunnen jullie vast beter!

De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt van Ajax, waarop we de middenvelder natuurlijk een krabbeltje laten zetten.

Wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk voor dinsdag 19 november jouw leukste vraag voor de Ajacied, vul deze in via onderstaand formulier en stuur ‘m op. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Donny.

Nog geen lid en toch Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen!

[gravityform id="404" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >