Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel of Ajax revanche neemt op Chelsea in onze SV Ajax-poule!

Ajax neemt het dinsdag in Londen op tegen Chelsea en aast op revanche na de 0-1 in Amsterdam. Het moet voetballend beter om dat te laten slagen. Hoe denk jij erover? Voorspel de uitslag via onze SV Ajax-poule en maak kans op puike prijzen!

05 november 2019 - 11:53
pouls-chelsea-1200
Je kunt voorspellen of het Promes lukt te scoren in Londen. © Pro Shots

Kun jij voorspellen wat Chelsea - Ajax ons brengt? Het is wel te hopen, want precies die vraag stellen we jou. Komt Ajax op Stamford Bridge beter voor de dag dan in Amsterdam of blijkt Chelsea toch echt simpelweg een maatje te groot?

Feit is - en daar balen we nog altijd flink van - dat Ajax het moet doen zonder de steun van de eigen aanhang. Van spelers horen we vaak genoeg dat die steun écht helpt. Het is echter niet anders en dus hopen we maar dat het Ajax lukt Stamford Bridge muisstil te spelen.

Chelsea-coach Frank Lampard kan tegen Ajax wel weer beschikken over N'Golo Kanté. De 28-jarige Fransman is hersteld van een blessure. Daarentegen is de keuze voor Erik ten Hag ook reuze, want hij heeft een fitte groep in het vliegtuig laten stappen.

De vraag is nu: heb jij een beetje vertrouwen in een goede afloop? We zijn benieuwd naar jouw voorspelling over het verloop van de confrontatie tussen beide teams. 

Wat je moet doen? Simpel: de meestervoorspeller in jezelf vinden. Weet jij wie er gaan scoren en wat de uitslag wordt? Met een juiste voorspelling van het duel op Stamford Bridge kun je serieuze punten bijschrijven. 

Met die punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, dus juiste voorspellingen brengen je dichter bij de pot met goud.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden met je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Zet 'm op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >