Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - FC Utrecht uitverkocht!

Wil jij van dichtbij meemaken hoe Ajax en FC Utrecht het tegen elkaar opnemen? Dan moet je razendsnel zijn! We hebben weer een fijne Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Jij kunt naar deze pot voor maar 15 euro. Wees snel, want op is op!

01 november 2019 - 11:00
LKA-Utrecht-12001
Met je vrienden naar Ajax, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! © Sjoerd Tullenaar

UPDATE: Alle kaarten zijn inmiddels verkocht.

Ajax is deze dagen belachelijk populair en vaak is het stadion al helemaal uitverkocht. FC Utrecht komt zondag 10 november op bezoek en jij maakt als Ajax Jonge Schare-lid kans de aftrap (12.15 uur) vanuit het stadion mee te maken.

En dat is goed nieuws, want tijdens deze mooie weken kun je er maar beter live bij zijn in het stadion. Dus nu in actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax wilt supporteren wanneer FC Utrecht op bezoek komt in Amsterdam. 

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat om dertig kaartjes die we op deze manier verkopen. Deze zijn de laatste weken vaak snel verkocht, dus wees echt snel! Zo snel als het licht zou een goed idee zijn!

Omdat de kaartjes zo populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Komt allemaal goed!

Ajax had vorig seizoen weinig problemen met Utrecht. Het won met liefst 4-1. Toch blijft het oppassen tegen de club uit de Domstad, want soms wil Utrecht nog wel eens verrassen. Precies dat laatste kan Ajax natuurlijk niet gebruiken… 

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Check hier de voordelen van een lidmaatschap en luit je aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >