Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe win jij weer eens in Enschede?

Na een jaartje afwezigheid staat Twente-uit weer op het programma. Het lukte Ajax de vijf voorgaande jaren niet om een driepunter te scoren in de Grolsch Veste, dus de ploeg van Erik ten Hag is gewaarschuwd. Met welke opstelling zorg jij ervoor dat er weer eens wordt gewonnen in Enschede?

30 november 2019 - 12:02
Copyright-ProShots-5485086
Stel jij Lang op als vervanger van Labyad? © Pro Shots

We denken niet graag meer terug aan het laatste bezoek aan de Grolsch Veste, want toen werd Ajax door Twente uit het KNVB-bekertoernooi geknikkerd. Er is inmiddels veel veranderd en mooiere tijden zijn aangebroken. Tijdens het nieuwe bezoek aan Enschede is het dan ook zaak om deze stijgende lijn vast te houden.

De vraag aan jou is nu hoe jij het aanpakt tijdens Twente-uit. Ten Hag kan in de Grolsch Veste weer gewoon beschikken over het centrale duo Daley Blind en Joël Veltman, maar daarentegen mist de trainer wel David Neres en Zakaria Labyad. Verder is het nog maar de vraag of Hakim Ziyech fit genoeg is voor het treffen met de Tukkers.

Er is dus best wat ruimte om te schuiven en te puzzelen met de opstelling. Dat is dan ook precies wat je kunt doen met onze app, dus zet deze snel op je telefoon! Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen Twente. Daarna kun je de spelers naar hun gewenste positie slepen en de tactiek bepalen.

Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Wie weet breng jij de trainer tot nieuwe inzichten!

https://twitter.com/ChrisD_13/status/1200497101463064578

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >