Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe ontwijk jij de potentiële valkuil in Zwolle?

Ajax moet tegen PEC op zijn hoede zijn. We hebben in het verleden net even te vaak gezien dat dit soort tussendoortjes kort voor een Europese wedstrijd uitmonden in puntverlies. Om dat te voorkomen, is er scherpte vereist. Met welke basiself bezorg jij Ajax de winst in Zwolle?

01 november 2019 - 13:13
Copyright-ProShots-5006027
Gun jij Neres wederom een basisplaats? © Pro Shots

Ajax kent op het Zwolse kunstgras niet zijn beste optredens. De punten gaan de laatste jaren gelukkig wel mee naar Amsterdam, maar van gemakkelijke overwinningen is geen sprake. We kunnen zo’n moeilijke bevalling vrijdagavond best missen. Zeker met het oog op de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea.

Niet iedereen is topfit, want er zijn enkele spelers met kleine klachten. Desondanks is de gehele selectie gewoon beschikbaar voor de uitwedstrijd tegen PEC. Jij hebt vast zo jouw eigen ideeën over de basiself waarmee je Ajax het liefst aan de wedstrijd ziet beginnen. Wil je die met ons delen? Dat vinden we tof!

Kortom, download snel onze app en stel jouw beste opstelling samen! Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen PEC. Daarna kun je de spelers naar hun gewenste positie slepen en de tactiek bepalen.

Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Wie weet kijkt de trainer mee en zet je hem zonder er bewust van te zijn op het goede spoor!

https://twitter.com/Timothy_TLBL/status/1189881294626447360

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >