Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe hou jij Ajax draaiende zonder Neres...?

De knieblessure van David Neres gaat gepaard met onfortuinlijke timing. Niet dat er ooit een goed moment is voor een blessure, maar met Neres op rechts begon het juist te draaien. En er staan ook belangrijke wedstrijden op de kalender. Om te beginnen het thuisduel met FC Utrecht. En nu?

08 november 2019 - 17:13
tenhagselfutrechtcar
Hoe zorgt Ten Hag ervoor dat Ziyech kan blijven toveren? © Pro Shots

Die vraag stellen we aan jou! Als er iets discussie oplevert en als ergens de meningen over uiteen lopen, dan is het wel de ideale opstelling waarin Ajax volgens zijn supporters dient te spelen. En toch is die ideale opstelling nu precies waarvoor wij jou aankijken.

Hoe los jij de afwezigheid van Neres op? Hussel je de voorhoede een beetje door elkaar zodat Hakim Ziyech als 'nummer tien' kan blijven voetballen of tover jij een andere oplossing uit de hoge hoed? Wij horen maar al te graag van welk advies jij Ten Hag voorziet!

Je kunt bijvoorbeeld denken aan Tadic op rechts, Huntelaar in de spits en Promes op links. Op die manier blijft het mogelijk dat Ziyech zijn ei kwijt kan op de as van het veld en als Ziyech daar begint te toveren, moet je als tegenstander goed je best te doen om gevaar af te wenden.

Maar goed, misschien denk jij er wel anders over. En daar zijn wij dus benieuwd naar! Als je onze app downloadt, kun je jouw ideale opstelling maken voor de wedstrijd van zondag. Zet onze app snel op je mobieltje! Klik op tabblad 'de tribune', selecteer Ajax - FC Utrecht en sleep daarna de spelers naar jouw gewenste plek op het veld.

Je kunt jouw opstelling na het selecteren van de basiself via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/Timothy_TLBL/status/1192785691840798721

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >