Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax-poule: voorspel of Ajax in Lille op het juiste spoor blijft!

We naderen de groepsfase-ontknoping van de Champions League. Ajax lag goed op koers, maar na tweemaal Chelsea is het toch ongemeen spannend geworden in groep H. Kun jij voorspellen of Ajax in Stade Pierre Mauroy op de rails blijft?

27 november 2019 - 00:37
pouls-donny-1200-van-de-beek
Als we Van de Beek woensdag op deze manier zien, dan heeft Ajax de juiste wissel genomen. © Pro Shots

Allereerst excuses voor de woordgrapjes, maar we kunnen er niet onderuit dat Ajax dinsdag over het spoor naar Lille kwam rollen. Hakim Ziyech liet weten dat het hem prima was bevallen. "Beter dan vliegen," sprak hij op Franse bodem. De bodem waarop Ajax het al zo vaak lastig had.

Ajaxsupporters hoeven ook niet te vliegen. Maar liefst 2589 Ajacieden komen per bus of auto achter de club aan. En dat is fijn, want na een leeg uitvak in Londen is een uitpuilend uitvak in Lille ontzettend welkom. Ajax kan de steun van zijn aanhang woensdagavond uitstekend gebruiken.

De vraag is nu: heb jij een beetje vertrouwen in een goede afloop? We zijn benieuwd naar jouw voorspelling over het verloop van de confrontatie tussen beide teams. Zowel Erik ten Hag als zijn collega Christophe Galtier moeten creatief zijn met hun opstelling. Lille mist namelijk net zo goed zijn centrale duo achterin.

Heb jij vertrouwen in de vervangers van Joël Veltman, Daley Blind en David Neres of zie je het somber in door de wijzigingen die Ten Hag noodgedwongen moet doorvoeren. Goed nieuws is dat een juiste voorspelling je prijzen kan opleveren.

Wat je moet doen? Simpel: de meestervoorspeller in jezelf vinden. Weet jij wie er gaan scoren en wat de uitslag wordt? Met een juiste voorspelling van het duel in Stade Pierre Mauroy kun je serieuze punten bijschrijven. 

Met die punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, dus juiste voorspellingen brengen je dichter bij de pot met goud.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden met je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Zet ‘m op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >