Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Martínez lijkt inzetbaar voor Chelsea-uit

PEC Zwolle - Ajax (2-4) werd onnodig spannend, maar de Ajacieden bleven aan de goede kant van de score. De Zwollenaren kleunden er flink in en diverse spelers haalden de eindstreep niet of in elk geval op het tandvlees.

03 november 2019 - 10:19
martinez-12001
Na het uitvallen van Martínez ging Ajax zeker niet beter voetballen in Zwolle... © Pro Shots

Allereerst was daar de charge van Gustavo Hamer op Lisandro Martínez. Die was al stevig en ietwat over het randje en de Argentijn kon na wat hinkepoten niet verder. Edson Álvarez was zijn vervanger, maar liep wat later tegen een elleboog aan en kon ook niet verder.

Álvarez miste zelfs een stukje van zijn tand en moest gehecht worden. Martínez liet intussen tussen de regels door via zijn Instagram-account weten dat zijn inzetbaarheid voor Chelsea-uit niet in gevaar komt.

“Ik wil alle mensen bedanken die bezorgd waren over mijn uitvallen. Het was enkel een trap,” tekent Martínez op, ten teken dat het allemaal wel lijkt mee te vallen. En dat is fijn nieuws, want zijn uitvallen in Zwolle deed het Ajaxspel weinig goed.

Donny van de Beek haalde ook de finishlijn niet in Zwolle, maar die wissel was vooral uit voorzorg. Hij voelde wat aan zijn hamstring. Al in de catacomben van het stadion liet hij de verslaggevers ter plaatse weten dat “er niks ernstigs aan de hand” was en dat het een voorzorgswissel betrof.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >