Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Lille OSC-uit

Kijk, hier is het bericht waar we toch een tijdje met smart op hebben zitten wachten. We wisten dat een ouderwetse awayday in Londen een lastig verhaal gingen worden en dus verschoof de inzet naar het uitduel met Lille OSC. En kijk nu eens, hier is de info over de kaartverkoop!

08 november 2019 - 14:39
infoverkooplillecar
Wat zou het fijn zijn als we ook in Lille weer kunnen juichen! © De Brouwer

Het aantal van 2500 kaartjes blijkt in detail 2589 kaartjes te bedragen, dus er kunnen nog eens 89 extra Ajacieden mee richting Frankrijk! Het fijne van het hele verhaal is ook nog eens dat er sprake is van vrij vervoer, waardoor we er met z'n allen een leuk tripje van kunnen maken.

Dit leuke tripje krijgt zaterdag voor de eerste groep Ajacieden gestalte, want dan zijn supporters met EU-voorrangsrecht op hun pas aan de beurt om een kaartje te kopen. Een kaartje voor Lille-uit kost 38 euro en dat is een mooi, zacht prijsje voor een Europese uitwedstrijd.

Je kunt het beste zelf even checken in het uitgebreide kaartverkoopschema wanneer je aan de beurt bent, want er zijn nogal veel groepen die in aanmerking komen. Er zijn overigens flink wat Ajacieden die een Europese uitkaart hebben waardoor het onze verwachting is dat het uitvak snel vol zit.

Voor de volledigheid wijzen we erop dat Lille-uit woensdag 27 november op de planning staat. De aftrap is om 21.00 uur, dus je kunt je vrije dag op en top benutten op Franse bodem. Het scheelt toch twee uurtjes ten opzichte van de vroege aftraptijd en die twee uurtjes zijn van belang!

Het is verder belangrijk om te weten dat je top de wedstrijddag tussen 11.00 en 16.00 uur je kaartje moet komen afhalen. Er kunnen hiervoor geen uitzonderingen gemaakt worden. De locatie van het omwisselen is nog niet bekend en wordt later duidelijk, maar wel zeker is dat je een metrokaartje ontvangt waarmee je heen en weer kunt richting centrum.

Je mag dus zelf bepalen hoe je naar Lille afreist, maar er ligt wel een verzoekje van de Franse autoriteiten: maak gebruik van georganiseerd busvervoer! Dat treft, want SV Ajax organiseert een busreis naar Lille. Je betaalt zo'n vier tientjes voor onze busreis en delen in een apart bericht alle waardevolle informatie

Als je er toch voor kiest om met de auto naar Lille te gaan, dien je een parkeerkaart te kopen. Er volgt een informatiemail met een linkje waarachter je in bezit kunt komen van die parkeerkaart. Sowieso ben je via die informatiemail verplicht om in een formulier aan te geven op welke manier je koers zet richting Lille.

Helaas is het niet mogelijk om de laatste training van Ajax te bezoeken, want het blijft natuurlijk wel Franse slag. En ook gelden er dus enkele verplichtingen, maar goed. We zijn rondom uitduels op Franse bodem echt wel eens met grotere moeilijkheden geconfronteerd. Laten we er gewoon een leuk tripje van maken, geheel in de stijl van Valencia-uit!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >