Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Twente-uit

We hebben goed nieuws! Je moet er zondag 1 december vroeg voor opstaan, want de aftrap is al om 12.15 uur, maar we kunnen die dag een broodje beenham scoren! Met andere woorden: hier volgt informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Twente.

14 november 2019 - 17:56
info1920verkooptwentecar
Wat hebben we hier weer zin in, zeg! © De Brouwer

We wachten nog altijd op bericht van de KNVB over een mogelijke straf vanwege het vuurwerk dat in de tweede helft van RKC-uit (1-2) werd afgestoken, maar geen nieuws is in dit geval goed nieuws. Daarom is voor Ajax het punt aangebroken om de kaartverkoop voor Twente-uit te starten. Een kaartje kost 29,82 euro.

De verkoop van in totaal 1000 kaarten begint zaterdag voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart. Er is, uiteraard, sprake van een verplichte buscombi richting Enschede, waardoor het binnenkort echt een vroegertje wordt, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van een alternatieve opstaplocatie in de buurt.

En dan zijn er nog de SV Ajax-bussen, maar eerst zorgen dat er een kaartje is gescoord! De tweede ronde van de verkoop, voor 'normale' uitkaarthouders, staat gepland voor maandag de 18e, om 10.00 uur al. Onthoud dit even goed, want het gaat allemaal net even anders dan normaal. Omgekeerd moet je dit keer dus haast maken als je je voorrang wilt benutten.

Dit betekent ook dat je je niet zaterdags, maar maandags kunt opgeven voor alternatief vervoer per SV Ajax-bus. Als je hier gebruik van wilt maken, koop dan wel een kaartje voor Amsterdam. Een kaartje voor de alternatieve opstapplek is puur en alleen daarvoor bedoeld. Ruilen is ook niet mogelijk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >