Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden ook naar uitduel met FC Twente!

Een maandagochtend is misschien niet het ideale moment om over een broodje beenham te beginnen, maar het is wel een goed idee om alvast vooruit te denken. De kaartverkoop voor FC Twente - Ajax gaat namelijk de volgende ronde in en bovendien worden de motoren van de SV Ajax-bussen gestart!

18 november 2019 - 09:47
twente1920busjescar
Laten we hopen dat er tegen Twente weer eens iets te juichen valt! © De Brouwer

De kaartverkoop voor Twente-uit ging een beetje laat van start en daarom gebeurt alles nu dicht op elkaar. De wedstrijd wordt zondag 1 december gespeeld en al om 12.15 uur bovendien, dus dat gaat ook nog eens af van de tijd om rustig voor te bereiden.

De grote loterij staat daarom een keertje gepland op maandagochtend en ook de inschrijving van de SV Ajax-bussen vindt nu plaats. Er is ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een alternatieve opstapplaats in de regio, maar dan moet je hier wel specifiek een kaart voor scoren.

Als je mee wilt met een SV Ajax-bus dien je 'gewoon' een kaartje (29,82 euro) voor Amsterdam te kopen en je vervolgens aan te melden. Op die manier worden de 1000 Ajacieden die naar Twente-uit gaan op de juiste manier verdeeld en is overal genoeg capaciteit binnen de verplichte buscombi.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi hoef je dit keer niet bij te betalen voor een retourtje Enschede. Er staan SV Ajax-bussen klaar in Almere/Duivendrecht (5), Den Bosch (22) en Leiden (25), terwijl onze bus die vertrekt vanaf de Middenweg al vol zit.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >