Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Heracles uitverkocht!

Als tiener en supporter van Ajax heb je niet altijd veel geld te besteden. Precies daarom bestaat onze Laatste Kaarten Actie voor onze leden van de Ajax Jonge Schare. Ben jij lid? Dan kun jij naar Ajax - Heracles voor maar 15 euro. Prima deal toch? Maar wees snel, want op is op!

14 november 2019 - 16:08
LKA-ajax-heracles-1200
Het wordt tijd dat Ajax weer eens wint van Heracles in eigen stadion! © Sjoerd Tullenaar

UPDATE 11:34 uur: Alle kaarten van deze Laatste Kaarten Actie zijn verkocht.

Heracles komt zaterdagavond 23 november op bezoek en jij maakt als Ajax Jonge Schare-lid kans de aftrap (19.45 uur) vanuit het stadion mee te maken. En dat is goed nieuws, want tijdens deze mooie weken kun je er maar beter live bij zijn in het stadion.

Dus nu in actie komen kan best een goed plan zijn. Sterker nog: dat ís een goed plan. Een werkelijk uitstekend plan zelfs! De verkoop gaat de laatste weken namelijk keihard. Iedereen wil Ajax van dichtbij zien en dat begrijpen we heel goed. Het is namelijk een feest om Ajax live aan het werk te zien.

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

We doen de kaartjes in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat om dertig kaartjes die we op deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes zo populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon melden en zeggen wie je bent. Dan komt het allemaal goed.

Ajax kan jouw steun tegen Heracles prima gebruiken, want de laatste twee keer dat die club op bezoek kwam wisten de Ajacieden niet te winnen. Vorig seizoen werd er met 1-1 gelijk gespeeld en een seizoen daarvoor verloor Ajax zelfs met 0-1. Dat moet dit keer echt beter en met jouw hulp vanaf de tribune lukt dat vast.

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Check hier de voordelen van een lidmaatschap en luit je aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >