Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra kaarten voor Ajax - Willem II beschikbaar!

Goed nieuws voor Ajaxsupporters die achter het net visten voor eredivisiekaartjes! Er komen namelijk extra kaarten in de verkoop voor Ajax - Willem II. Het is zaak donderdag 7 november vanaf 12.00 uur scherp te zijn. Dan gaan de laatste kaarten in de verkoop.

07 november 2019 - 09:08
kaarten-1200
Naar Ajax gaan is deze dagen fantastisch. © Sjoerd Tullenaar

Ajax - Willem II wordt vrijdag 6 december gespeeld en de aftrap is om 20.15 uur. We willen je niks opdringen, maar de avond ervoor is het pakjesavond. Een wedstrijd van je favoriete voetballers als schoencadeau lijkt ons dikke prima. Om wat voor kaarten gaat het precies?

Welnu, het gaat om uitvakkaarten. Deze komen beschikbaar omdat Willem II-supporters besloten niet af te reizen naar Amsterdam. Wij zien het liefst bij iedere wedstrijd een uitpuilend uitvak, maar helaas lukt dit lang niet altijd. Naar aanleiding van slechte ervaringen bij de wedstrijd van vorig seizoen en in een verder verleden besluiten de Tilburgse supporters thuis te blijven.

Dat vinden we oprecht jammer, maar de afwezigheid van de Kruikenzeikers maakt wel mogelijk dat Ajax het kleine uitvak in de verkoop doet aan de eigen aanhang. Het gaat om zo'n 700 kaarten die verkocht kunnen worden. We durven niet precies te zeggen hoe hard de verkoop gaat, maar we raden je aan niet te lang te wachten met het nemen van een beslissing.

Per account kun je vier kaartjes bestellen in de ticketshop van Ajax. Als gezegd, de verkoop start 12.00 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >