Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax weet zich op bezoek bij Lille OSC gesteund door vol uitvak!

Ouderwetse flitsverkoop voor een Europees uitduel, daar was maandag sprake van! Kandidaten voor het uitvak van Lille OSC moesten maandag scherp zijn en waren dat in groten getale, want de 2589 vlogen over de digitale toonbank. Kortom, Ajax neemt een vol uitvak mee naar Lille!

11 november 2019 - 11:20
lilleuituitcar
Wordt Lille-uit ook een gedenkwaardige wedstrijd? © De Brouwer

De honger naar een awayday is groot, want het uitvak zat thuis tijdens de fantastische pot tegen Chelsea (4-4), maar in Frankrijk kunnen we weer volle bak geven... voor Ajax Amsterdam! Het Franse uitvak raakte binnen een uurtje uitverkocht.

Als Ajax op bezoek bij Lille een goed resultaat neerzet, worden de kansen op overwintering in de Champions League groter en groter. De uitgangspositie in groep H is nu al goed, maar goed biedt nog geen garanties. Er zijn nog minimaal een paar puntjes nodig.

Gesteund door een vol uitvak moet het Ajax lukken om aan de goede kant van de score te blijven. Dat is waar we allemaal voor gaan, toch? Ajax is niet altijd even succesvol in Frankrijk, maar dat vinden we nu geen optie. Er moet een resultaat worden neergezet.

Het leuke is ook nog eens dat we op basis van vrij vervoer mogen afreizen naar het noordelijke deel van Frankrijk. Kortom, alle seinen staan op groen voor een heerlijke awayday. Omcirkel gerust 27 november in je agenda, want die woensdag gaat het gebeuren. En de aftrap is om 21.00 uur.

We kunnen ons voorstellen dat een kaartje eerste prioriteit was en je nu nog op zoek bent naar vervoer richting Lille. Wij hebben alvast voorbereidingen getroffen en laten diverse SV Ajax-bussen rijden, vanaf verschillende plekken verspreid door het land.

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1193826782249701376

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >