Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vier zege in klassieker nogmaals door pogo te checken!

Sommigen vonden dat de pogo te laat werd ingezet, maar dat deert ons helemaal niets. Als we een pogo zien dan is het al snel goed, want dan gaat het Ajax voor de wind. En als we na de klassieker een pogo zien, dan zijn de zaken goed gegaan. Los van het tijdstip levert het heerlijke beelden op!

28 oktober 2019 - 13:58

Het was niet de eerste pogo rondom een klassieker, want we konden er vorig seizoen ook al eentje spotten. Die werd misschien zelfs nog wel iets enthousiaster omarmd, maar ach. Het maakt ons echt niet uit, hoor. Gewoon lekker springen, zingen en gek doen!

Er is natuurlijk maar één reden waarom we de pogo inzetten: voor Ajax Amsterdam! Het was weer negentig minuten lang genieten tijdens de klassieker, al was het maar omdat er vrijwel de gehele wedstrijd tegen Feyenoord een voorsprong op het scorebord stond.

De teller stopte al bij 4-0 en dat was een tikje teleurstellend, maar zeker op deze superzondag voor Ajax was de ene 4-0 de andere 4-0 niet, zullen we maar zeggen. De afterparty was er niet minder om en @Ventos stond weer eens met een draaiende camera op de plek waar het precies gebeurde!

Als je benieuwd bent naar de pogo kun je bovenstaande video checken. Zie je liever ander sfeerbeeld of wil je alle filmpjes bekijken? Bekijk dan het YouTube-account van Ventos!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >