Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Te veel hoofdrolspelers voor één wallpaper, daarom krijg je er twee!

We gaan iets doen dat we nog nooit eerder hebben gedaan. Ajax heeft gewonnen, met 0-3 zelfs, en dus is het hoog tijd om jullie een wallpaper aan te bieden. Maar we vonden het moeilijk kiezen. En dan hebben we het niet alleen over de Ajacied van de Wedstrijd, maar ook kiezen uit toffe foto's is lastig!

03 oktober 2019 - 16:26
wallpapervalenciavoorkantcar

Er zijn tijdens Valencia-uit een heleboel fraaie platen geschoten en dit maakt het lastig bepalen van welke foto we een wallpaper moeten maken. We besloten daarom een kleine rondvraag te doen op Twitter en daaruit kwamen twee favorieten.

Een keuze maken tussen Andre Onana en Hakim Ziyech is vrijwel onmogelijk. Alle begrip, zeker deze week kunnen we dat prima begrijpen. Wij gaan ons er niet eens aan wagen. We maken lekker twee wallpapers. Zo is er voor ieder wat wils, hopen we!

Het is vaste prik om na een overwinning van Ajax een mooi aandenken te maken. We moeten de laatste tijd flink aan de bak, want de Ajacieden zetten zo'n beetje iedere wedstrijd om in een zege. Ook Europees, zelfs Europees!

Dit betekent waarschijnlijk een hoge doorlooptijd van de achtergrond van je telefoon, omdat er keer op keer nieuwe herinneringen worden geboren. De herinneringen aan Valencia-uit zijn nog vers en daarom zijn wij benieuwd: stel je Onana of Ziyech in als achtergrond van je telefoon? Kom maar door met de screenshots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >