Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Spandoekmakers verdienen ook een keer een wallpaper!

We hebben onze gebruikelijke verkiezing omgedoopt tot beste Ajacied van de Eerste Helft. Eén helftje knallen was meer dan voldoende om de klassieker te winnen, dit keer met 4-0. De echte Ajacieden van de Wedstrijd waren daarom de spandoekmakers. En dat verdient een wallpaper!

28 oktober 2019 - 10:54
wallpaper1920ajafeyopener

De klassieker is, zeker in de Johan Cruijff Arena, verworden tot een wedstrijd tussen de koploper en een gemiddelde ploeg uit het rechterrijtje. Maar de benadering van deze botsing der culturen verandert nooit en dat is vooral nadelig voor de gasten uit Rotterdam.

Met de benadering was het dikke prima! Het sfeertje zat er al goed in rondom de laatste training op De Toekomst en vooraf werd ook gezorgd voor het bereiken van het kookpunt. Maar terwijl een helftje knallen op het veld al voldoende was, werd op de tribunes negentig minuten alles gegeven.

Alhoewel, negentig minuten... Hoeveel tijd is er wel niet in al die spandoeken gaan zitten? Wel iets meer dan negentig minuten, gokken we. Dat verdient respect en waardering en die uiten we deze keer door een sfeeractie te promoveren tot wallpaper.

Zo heb je er niet alleen voor, tijdens of na de wedstrijd iets aan, maar ook iets verderop. De doeken waren van hoge kwaliteit en vooral bij de start van de tweede helft konden we amper geloven wat we zagen. Een prachtig, groot en scherp doek met daarop de beeltenis van Ajax, prachtig!

Vind jij het spandoek net zo prachtig? Kies er dan voor om de achtergrond te downloaden en weer te geven op het startscherm van je telefoon! Als je hiervoor kiest, ontvangen we graag een screenshotje. Dat vinden wij dan weer leuk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >