Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Groeten uit Valencia plus 'onoverwinnelijk' training kijken!

Oké, we draaien er niet omheen. Soms moet je gewoon eerlijk zijn. Weet je wat? Het is echt prima vertoeven in Valencia. Het is hier zelfs heerlijk! Het zonnetje schijnt, de biertjes smaken goed, het eten is lekker en we leven bijzonder goed gemutst toe naar het treffen tussen Valencia en Ajax.

02 oktober 2019 - 01:37
groetenuitvalenciacar

We voelen ons met z'n allen een klein beetje onoverwinnelijk. Echt hoor, je merkt het aan de sfeer tussen de supporters onderling. Er zijn nog geen 2377 Ajacieden in de stad of bij de training, maar je voelt gewoon: wij zijn Ajax en wij komen in Valencia een resultaat ophalen.

Of dat uiteindelijk ook lukt, moet je altijd maar afwachten. Dat merken we woensdag wel. Bij Ajax weten echter prima hoe het werkt: soms dwingen we juist met onze houding het een en ander af. En laten we afgezien daarvan wel wezen: de reeks waar de club mee bezig is, is ook ongekend.

Dat zorgt voor vertrouwen. Veel vertrouwen. En dat vertrouwen moet nu waargemaakt worden. De voorpet is in ieder geval alvast fantastisch. Kan het nog beter? Je zou haast denken dat dit wel het toppunt is. Dat het echt niet mooier wordt.

Hoe mooi het was, daags voor de wedstrijd? Daarvan krijg je via dit fotoverslag een kleine impressie! De plaatjes zijn van Ajax Life en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >