Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Doe mee aan de grote 'hoe kom ik de interlandbreak door-quiz'

Verveel jij je al tijdens deze Ajaxloze interlandperiode...? Snappen we heel goed. Wij balen ook. Om de verveling tegen te gaan, adviseren we je deze quiz te spelen. Het is een leuke, echt waar!

09 oktober 2019 - 14:33
davids-oranje-1200

Tijdens een interlandperiode leek het ons aardig een quiz te delen die betrekking heeft op spelen voor je land, maar dan natuurlijk wel overgoten met een Ajaxsausje. Precies dat gerecht schotelen we jullie voor met onderstaande quiz. 

Wat precies de bedoeling is? Simpel! Kun jij de namen van alle Ajaxspelers noemen die deel uitmaakten van de selecties van nationale ploegen tijdens de verschillende eindtoernooien door de jaren heen? In dit geval tellen we vanaf het WK 1990 tot en met het WK 2018.

In die periode werden ook de nodige Afrika Cups, Confederation Cups en Copa América's georganiseerd. Ook voor die toernooien werden veel spelers van Ajax opgeroepen.

Geheid dat je heel veel namen zo opdreunt, maar ook zeker weten dat er een moment komt dat je naar je scherm tuurt met vraagtekens boven je hoofd... Wie is toch die ene Nigeriaanse Ajacied waar je niet op kunt komen?

De vraag is dus of het jou lukt alle namen binnen vijftien minuten in te vullen. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >