Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Doe jij mee aan de Fun Games bij Ajax - FC Utrecht?

Goed nieuws voor Ajaciedjes vanaf zes jaar, want er zijn tóch Fun Games bij Ajax - FC Utrecht. We gooien er dus snel een prijsvraag uit. Doe je mee?

28 oktober 2019 - 10:59

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek, zoals je hierboven kunt zien. Doelpunten maken en juichen in een volle Arena… Wie wil dat nou niet? Voor Ajax - Utrecht op zondag 10 november (aftrap 12.15 uur) zoeken we weer deelnemers.

Scoren is gaaf, maar we zoeken natuurlijk ook twee leden die het gaaf vinden om keeper te zijn. Net als Onana dus! Verder zoeken we doelpuntenmakers! We hebben tien plekken voor jongens en meisjes die dat graag willen proberen. Op het heilige gras van het Ajaxstadion!

Meestal doe je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen. Als het je niks uitmaakt, dan maak je uiteraard iets meer kans.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met woensdag 30 oktober meedoen aan deze prijsvraag. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten worden er gemaakt in het filmpje hierboven?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

[gravityform id="397" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >