Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajaxsupporters beleven daags voor Valencia-uit al een topdag

Een select groepje Ajacieden heeft dinsdag een heel leuke dag gehad. Het is natuurlijk sowieso leuk om in Valencia van de partij te zijn, maar wat als je ook nog eens het veld betreedt voor een potje voetballen tegen supporters van de tegenpartij? Hartstikke leuk!

02 oktober 2019 - 10:58

De Ajacieden gingen helaas met 6-4 ten onder, maar voetbal leek welhaast bijzaak op een dag die zich kriskras verspreid door Valencia afspeelde. En dan kan het gebeuren dat je nog eens op plekken komt waar je normaal niet zo snel verzeild raakt.

Het trainingscomplex van Valencia bijvoorbeeld, wie komt daar nu zomaar? De hand van Hedwiges Maduro schud je ook niet iedere dag en een bezoekje aan de echte kleedkamer van Valencia, die in Mestalla inderdaad, neem je ook niet dagelijks op in je programma.

Nee hoor, de Ajacieden die toevallig toch al in Valencia aanwezig waren, hadden het prima naar hun zin. Zo werd een van de dagen tijdens een awaytripje een keertje alternatief ingevuld. En wat een alternatief was het! Er werd gelachen, geproost, het was allemaal dikke prima.

De foto's zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >