Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajaciedjes trappen lol bij Ajax Kids Tour in Amstelveen!

Lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes, dat is toch heerlijk? Dit keer kwam Lucky met de Ajax Kids Tour naar Amstelveen. Naar de club Roda '23 om precies te zijn. En dat werd een gezellige en dolle boel. Foto's!

24 oktober 2019 - 10:35
akt-amstelveen-12001

Terwijl het grote Ajax bezig was met de voorbereiding op de wedstrijd tegen Chelsea, werd er lekker gevoetbald in Amstelveen. Er werd vooral lol getrapt. Want daar kwamen de jongens en meiden natuurlijk voor! Lekker voetballen en plezier hebben. Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. En plezier was er. Volop zelfs!

Wij waren er niet alleen, ook een fotograaf was van de partij om leuke plaatjes te maken van onze voetballende Ajaciedjes!

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Dat is altijd leuk om te zien. Bekijk maar snel de foto's, gemaakt door Pro Shots.

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >