Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajacieden zetten hun masker in Waalwijk net op tijd af...

Pfoe, dat was een ontsnapping! Het lijkt wel of we tegenwoordig beducht moeten zijn voor de potjes die voorafgaan aan een Europese wedstrijd. Ook RKC-uit was er zo eentje en het liep maar net goed af. Op het nippertje. Het masker van Quincy Promes ging net op tijd af: 1-2!

20 oktober 2019 - 11:02
juichenfotosrkcuitcar

Er was een tijd waarin Ajax volop punten morste na het spelen van een toffe Europese wedstrijd, maar tegenwoordig werpt zo'n wedstrijd zo ver zijn schaduw vooruit dat er sprake lijkt van enige afleiding. Het gebeurde vorig seizoen al diverse keren en nu weer.

Het is dan zaak om op het veld geen elf BV'tjes terug te vinden, maar een elftal dat direct de toon zet, goed uit de startblokken schiet en zich op die manier wellicht kan sparen voor het grote toneel waarop enkele dagen later wordt geacteerd. Dat liep in Waalwijk net iets anders...

De Ajacieden moesten diepe gaan, al kun je je afvragen of er echt geïnvesteerd werd. Het was net niet, het was allemaal net niet, maar toch werd de volle buit gepakt. Je mag het gerust een klein wondertje noemen. En de avond werd alleen maar mooier.

Het was al goed nieuws dat het uitvak en de spelersgroep samen een feestje konden vieren en dan moest het beste bericht nog volgen: PSV zou later op de avond onderuit gaan tegen FC Utrecht (3-0 maar liefst) waardoor Ajax nu solo aan kop gaat van de eredivisie. Voor het eerst is er verschil!

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, vragen we ons af of je wilt stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd. Het was natuurlijk niet de beste pot van het seizoen, verre van zelfs, maar het werd een bijzonder goed weekeinde. Dus dat zien we een keertje door de vingers. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >