Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij het neer in Den Haag?

Ajax reist zondagmiddag af naar Den Haag voor de altijd lastige uitwedstrijd tegen ADO. De ploeg van Erik ten Hag draait momenteel als een geoliede machine, maar nu is het zaak om die machine draaiende te houden. Help jij de trainer met zijn tactiek in de hofstad?

05 oktober 2019 - 13:37
Copyright-ProShots-2847351
Er is genoeg om uit te kiezen tegen ADO! © Pro Shots

Voor zover wij weten, is iedereen ongeschonden uit het duel met Valencia gekomen. Donny van de Beek lijkt zijn wedstrijdritme weer te hebben gevonden en Hakim Ziyech lijkt herstelt van wat kleine pijntjes. Wellicht is alleen Noussair Mazraoui niet van de partij in Den Haag, want hij moest de wedstrijd in de sinaasappelstad aan zich voorbij laten gaan.

Wij zijn heel benieuwd naar hoe jij de Ajacieden positioneert tijdens de lastige uitwedstrijd in de hofstad. Tom Beugelsdijk staat bij ADO centraal achterin, maar nu is de vraag wie jij daar tegenover zou zetten. Kies je voor de balvaste Dusan Tadic of voor de gretigheid van Klaas Jan Huntelaar. Wellicht laat jij het Haagse kunstgras ook wel meespelen in jouw beoogde basiself.  

Er valt dus genoeg te kiezen tegen ADO, maar we zijn vooral benieuwd naar hoe jij het duel met de club uit Den Haag aanpakt. Als jij denkt dat je Ten Hag met de opstelling kunt helpen, is dit jouw kans om een stukje advies te geven aan de trainer. Stel jouw ideale basisformatie samen met onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de uitwedstrijd tegen ADO uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Je komt er dan snel genoeg achter of je medesupporters een beetje op jouw lijn zitten.

We zijn benieuwd naar wat jij uit je spreekwoordelijke hoge hoed tovert!

https://twitter.com/harryDAMNSON/status/1180237779499966465

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >