Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe krik jij tegen Chelsea het niveau weer op?

RKC-uit is achter de rug en het liep allemaal maar net goed af. Eén ding is duidelijk: het moet woensdag beter als Chelsea op bezoek komt in het kader van de Champions League. Veel beter. Daarom wordt het tijd om na te denken over de ideale opstelling, hoe pak jij het aan?

22 oktober 2019 - 15:51
hagselfchelseathuiscar
De kans lijkt ons toch vrij groot dat Promes weer van de partij is. © Pro Shots

Ajax won de eerste twee wedstrijden in groep H – het werd twee keer 3-0 – en de statistieken leren ons dat de ploeg dan altijd minimaal de halve finales haalt, maar dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Eerst moet voor eigen publiek een resultaat worden behaald tegen 'The Blues'.

Het goede nieuws is dat Nico Tagliafico weer beschikbaar is en dat Quincy Promes nog altijd rake vuurpijlen aflevert, waardoor er voor Erik ten Hag iets valt te kiezen. Dat is fijn, want dan is het slechts nog een kwestie van de juiste keuzes maken. Plus het samenvoegen van elf BV'tjes.

Welke elf BV'tjes selecteer jij om te laten functioneren onder dezelfde paraplu? Daar zijn wij dus benieuwd naar, zeer benieuwd zelfs! Je kunt jouw optimale basisformatie samenstellen in onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet 'm dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad 'de tribune' en selecteer Ajax - Chelsea om daarna elf spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media voorzien van het label #tenhagself.

https://twitter.com/JippJanssen/status/1186639779162660864

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >