Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: alle kanonnen zijn fit, wie rol jij naar voren?

Luxeproblemen bestaan niet, zo hoor je veel. Dat zal best zo zijn, maar wij zijn benieuwd welke elf namen Erik ten Hag laat starten tegen Valencia. We zijn zelfs nog nieuwsgieriger naar wat jij de Ajaxtrainer adviseert op dit punt!

02 oktober 2019 - 11:01
hagselfvalenciacar
Is dit een gewone wissel of wisseling van de wacht? © Pro Shots

Halverwege de training in Estadio Mestalla zagen we Erik ten Hag minutenlang met Sergiño Dest praten in de middencirkel van het machtige onderkomen van 'de vleermuizen' van Valencia. Het duidt op een vrijwel zekere basisplek voor de jongeling.

Het gaat snel voor Dest, zeker als je weet dat Ten Hag voor het de kraker op Spaanse bodem kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alle kanonnen zijn van de partij, al komt kanon Daley iets later vanwege de geboorte van een nieuwe Blind-telg. Hoe dan ook: er valt hartstikke veel te kiezen!

Tijdens Groningen-thuis (2-0) koos Ten Hag met Ziyech, Van de Beek, Promes, Tadic en Neres nog voor een super aanvallende formatie. Houdt hij daar in de Champions League aan vast of keert Edson Álvarez terug op het middenrif?

Wij zijn vooral nieuwsgierig hoe jij deze kraker in groep H aanvliegt. Kies jij ook voor Dest of liever voor Mazraoui, die het vorig seizoen zo goed deed? Stel jij 'de grote vijf' op of kies je voor het Zuid-Amerikaanse blok voor de controle?

Vragen, vragen, vragen! Als jij denkt dat je Ten Hag met deze vragen kunt helpen, is dit jouw kans om een stukje advies te geven aan de trainer. Als je onze app downloadt, kun je namelijk je eigen ideale opstelling maken. Zet deze dus snel op je telefoon!

Kies in onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen Valencia om vervolgens de spelers naar hun gewenste positie te slepen. Zodra jouw ideale formatie 'op papier' staat, kun je deze via social media delen met #tenhagself. Wie weet kijkt de trainer mee en zet je hem zonder er bewust van te zijn op het goede spoor!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >