Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stond jij op de steile tribunes van Mestalla? Vul de enquête in!

Oké, even zonder dollen. We hebben jullie aandacht nodig. Waarom? Omdat het weer tijd is om de gebruikelijke enquête in te vullen na een Europese awayday. Het tripje naar Valencia was geweldig, maar Ajax heeft wel weer een onderzoek aan zijn broek hangen. Alle beetjes kunnen helpen.

07 oktober 2019 - 13:56
valajaenquetecar
Hier wisten we nog niet hoe mooi de avond ging worden! © Pro Shots

Het was werkelijk prima vertoeven op de tribunes van Mestalla, want we werden op een heleboel moois getrakteerd. Eerst was er een prachtige zonsondergang en vervolgens speelde Ajax min of meer de sterren uit de hemel door uiteindelijk met 0-3 te winnen.

Er waren 2377 Ajacieden vanuit het uitvak met eigen ogen getuige van opnieuw een fantastisch optreden op het hoogste Europese podium. Maar, zoals gezegd: er is toch een onderzoek gestart vanuit de Uefa. Onder meer omdat er wat stoeltjes zijn gesneuveld, ook al was van moedwillig slopen geen enkele sprake.

Dan was er ook nog dat vechtpartijtje bij de hoofdingang terwijl het complete uitvak al zo'n beetje binnen was dat nu door de Uefa nader wordt bestudeerd. Gelukkig zijn er ook manieren om te laten weten wat wij vonden van het tripje naar Valencia.

Wij vonden het fantastisch. Er trok een flinke stoet Ajacieden met een corteo door de stad en ook op de tribunes hebben we indruk gemaakt door voor geweldige sfeer te zorgen. Laten we hopen dat dit in Londen 'gewoon' weer tot de mogelijkheden behoort, ook als er slechts 833 uitsupporters welkom zijn.

Er moet nog wel wat water door de rivier stromen om dit mogelijk te maken. De enquête van FSE kan helpen. Football Supporters Europe (kortweg FSE) is belangenbehartiger van voetbalsupporters kriskras verspreid door Europa en, niet geheel onbelangrijk, gesprekspartner van de Uefa. Het heeft daarom absoluut zin om de enquête in te vullen.

Met de dingen die naar voren komen, kan FSE aan de slag. Je dient wel een minuutje of tien van je kostbare tijd vrij te maken, maar bedenk hierbij: het is voor de goede zaak. Als je op deze manier toekomstige Europese awaydays aangenamer kunt maken voor jezelf plus je vrienden en vriendinnen, ben je toch gek als je deze vragenlijst overslaat?

Kortom, vul hier de enquête in en deel 'm ook binnen je vriendengroep!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >