Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Papa Daley vliegt achter selectie aan en meldt zich later in Valencia

We hadden het er onderling al over: waarom zien we Daley Blind nergens op foto's die Ajax rond laat gaan op social media? Nou, hier is het antwoord. Daley en zijn vrouw Candy-Rae zijn dinsdag de trotse ouders geworden van een zoontje. Wie weet zien we over achttien jaar dus de volgende Blind in het eerste van Ajax.

01 oktober 2019 - 18:30
blind-papa-1200
Daley is papa geworden en arriveert daarom wat later in Valencia. © Pro Shots

Denk nu niet dat Blind ontbreekt tijdens Valencia-uit. Oh nee, zeker niet. Daley stapt dinsdag in de avond alsnog in het vliegtuig en sluit later bij de selectie aan. We kunnen ons goed voorstellen dat Blind graag bij de geboorte van zijn eerste kindje wilde zijn.

Hij heeft hiervoor blijkbaar de vrijheid gekregen van Erik ten Hag en nu zal er vast een discussie losbarsten of Ten Hag hiermee de grondbeginselen overneemt van het totale-mensprincipe zoals gepropagandeerd door Louis van Gaal.

Die discussie zal Blind een rotzorg zijn. Hij is vader geworden van een zoontje en bekijkt de roze wolk waarop hij deze dagen leeft onderweg van Amsterdam naar Valencia straks twee uurtjes lang van wel erg dichtbij.

De naam van het kindje is nog onbekend en ontbreekt daarom in dit artikeltje. Maakt ook niet uit verder, gefeliciteerd Daley!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >