Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Loop jij het veld op met Tadic, Onana, Blind of Lucky?

We hopen weer wat leden van de Ajax Kids Club blij te kunnen maken, want we zoeken weer mascottes. Dit keer voor de leuke wedstrijd Ajax - FC Utrecht op zondag 10 november (aftrap 12.15 uur). Check snel onze prijsvraag!

21 oktober 2019 - 11:06
ajax-mascottes-1200
Mascotte zijn bij Ajax, dat is heus een beetje spannend! © De Brouwer

We hebben plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd met Lucky mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is al heel tof, want daar mag bijna niemand komen. Doe dus snel mee aan de prijsvraag hieronder en wie weet sta jij straks met de spelers van Ajax op het veld in een volle Johan Cruijff Arena.

En mascotte Lucky dan? Moet hij alleen het veld op? Natuurlijk niet! Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze pluizige Ajaxvriend het veld op. 

Geef snel het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 27 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis! Die krijgt dan vast een mooi plekje op je slaapkamer.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte David Neres vorig seizoen in de eredivisie?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

[gravityform id="395" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >