Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste training voor klassieker deels open voor supporters

Ajax werkt zaterdag op De Toekomst de laatste training af voor de klassieker. De oefensessie is gedeeltelijk open voor publiek en puur bedoeld om de selectie een duwtje in de rug te geven. Er worden geen activiteiten gepland zoals een handtekeningensessie.

24 oktober 2019 - 18:08
training-klassieker-12001
Ben jij er zaterdag ook bij om de Ajacieden een hart onder de riem te steken? © De Brouwer

De training begint om ongeveer 10.30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn welkom het eerste deel van de oefensessie bij te wonen. Het idee is om samen te komen op vakken C en D van de Bobby Haarms-tribune.

Het tweede deel van de training gaat achter gesloten deuren verder op een ander veld, zonder pottenkijkers. Bezoekers die met de auto komen, kunnen voor 3 euro parkeren op het terrein van Borchland.

Ajax vraagt speciaal aandacht voor het bezit en het afsteken van vuurwerk op De Toekomst. Dit is bij wet verboden, zo waarschuwt de club op de eigen website.

Bij het overtreden hiervan kunnen sancties worden opgelegd. Extra hard zingen en springen dus maar! De spelers kunnen richting de klassieker wel een extra hart onder de riem gebruiken.

De aftrap van Ajax - Feyenoord staat zondag gepland voor 16.45 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

https://twitter.com/Ventos/status/1187399729237413888

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >