Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laat jouw voorspelling op de klassieker los in onze SV Ajax-poule!

Wat moeten we verwachten van Ajax - Feyenoord? De kwakkelende Rotterdammers komen op bezoek in de Johan Cruijff Arena, maar de klassieker kent zo zijn eigen wetten. Kun jij de juiste uitslag voorspellen? Doe dan mee aan onze SV Ajax-poule en maak kans op toffe prijzen!

26 oktober 2019 - 09:41
ajax-feyenoord-poules-1200
Wat gaat komende klassieker brengen? Aan jou het woord! © De Brouwer

De ploeg van Jaap Stam is - kuch - verre van in goede doen, maar ook de mannen van Erik ten Hag zijn hard toe aan het spelen van een écht goede pot voetbal. Het is gevaarlijk te denken dat Feyenoord zondag wel even wordt opgerold. Lukt het Ajax echter om zijn hoogste niveau te halen, dan lijkt er weinig aan de hand.

Wat denk jij ervan? Het kan slim zijn een juiste voorspelling los te laten op de confrontatie tussen beide teams, want we geven toffe prijzen weg. Wat je moet doen? Simpel: de meestervoorspeller in jezelf vinden. Weet jij wie er gaan scoren en wat de uitslag wordt? Met een juiste voorspelling van de klassieker kun je serieuze punten bijschrijven. 

Met die punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, neem dat maar van ons aan.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad).

Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden met je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Zet 'm op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >