Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laat je voorspelling voor Valencia-uit achter in onze SV Ajax-poule!

Wij weten eerlijk gezegd niet zo goed wat we moeten verwachten van Valencia. Ja, Mestalla is een prachtig stadion met steile tribunes, maar verder...? Het is een beetje chaos bij Valencia, scharen de supporters zich achter de club of juist niet en wat stelt Ajax hier tegenover? We doen een beroep op jouw glazen bol en wie weet levert dat prijzen op!

02 oktober 2019 - 11:04
poulesvalenciauitcar
Zet Ajax ook in Valencia weer een goed resultaat neer? © Pro Shots

Ajax heeft de eerste driepunter in groep H van de Champions League al op zak, evenals Valencia trouwens, en als het lukt om ook de tweede wedstrijd te winnen, is dat voor het eerst sinds 1995. Stel dat dit lukt, dan is Ajax ook een heel eind onderweg richting de laatste zestien.

Maar goed, dat is nog toekomstmuziek. En ook al hopen we dat het geen verre toekomstmuziek blijkt, het moet nog wel eventjes gebeuren. In Mestalla dus. Denk jij al te weten wat er tijdens Valencia-uit te gebeuren staat? Laat dan je voorspelling achter!

Het gaat inmiddels om het echie en dus kun je met een juiste voorspelling voor Valencia-uit punten en prijzen verdienen. Er liggen bijvoorbeeld iedere maand setjes kaarten klaar voor een thuisduel en de winnaar van het algemeen klassement ontvangt een gesigneerd Ajaxshirt. Doe dus goed je best!

Hoe? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Hup!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >