Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen RKC-uit

Jawel, jongens en meisjes, het is weer gelukt! We kunnen de interlandperiode achter ons laten en ons weer richten op het leukste van alles. Dat is natuurlijk clubvoetbal en Ajax in het bijzonder. Zo'n 625 Ajacieden zijn ook nog eens van de partij bij de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

18 oktober 2019 - 15:24
rkcuitverzamelencar
Er zijn zaterdag opnieuw 625 Ajacieden van de partij. © Pro Shots

We hebben het bezoek aan 'Wolluk' een jaartje of vijf moeten missen en er is in die tijd vrij veel gebeurd. Zo maakte Ajax furore op de Europese velden, maar waar we toch vooral op doelen: de vrije reis per auto is omgeturnd tot verplichte buscombi...

Dat is een flinke domper op het bezoek aan het Mandemakers Stadion en vergt een behoorlijke extra investering qua reistijd. Het is helaas niet anders, we hebben het er maar mee te doen. Als Ajax 'gewoon' wint, is het misschien maar voor een keertje.

Maar goed, dan moet Ajax wel 'eventjes' drie punten ophalen in Waalwijk. De uitsupporters die willen controleren of er wordt gewonnen, dienen zich tussen 15.15 en 15.45 uur te melden bij ingang Noord A van de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 18.30 uur en de tussentijd wordt benut voor de verplaatsing.

Als je eerst per auto naar de JC Arena afreist en daarna pas in de bus stapt, kun je gratis parkeren bij Borchland. Het is vanaf daar tien minuten met de benenwagen richting de poortjes en het fouilleren. Laat de boel op Borchland wel netjes achter, zodat we hier ook in de toekomst gebruik van kunnen blijven maken.

Er bestaat ook een vrij grote kans dat je gebruik maakt van alternatief busvervoer. Als je inderdaad een retourtje per SV Ajax-bus doet, check dan of er een mailtje in je inbox zit. Zo ja, dan kun je lezen hoe laat je waar precies wordt verwacht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >